kuvapj.jpgHakemus puheenjohtajaksi: Taija Väänänen

 

Moikka!

Minä olen Taija Väänänen 25-vuotias naisen alku, ja tottelen myös nimeä Mc Taya. Olen tällainen elämään myöhäisherännyt ja valveutunut kolmannen vuoden sosiaalityön opiskelija.

Kuluneen vuoden aikana olen kantanut edunvalvontavastaavan titteliä. Nyt koenkin luonnollisena jatkumona hakea tulevan vuoden puheenjohtajaksi, sillä minulla on äärettömän kova palo edustaa Sociusta kyseisessä roolissa. Lisäksi haluan vahvistaa väitteen minun luonnollisista johtajan taidoistani todeksi. 

Sen lisäksi, että olen äärettömän hauska ihminen, uskon olevani hyvä puheenjohtaja, sillä olen luotettava ja aina ajoissa paikalla. Minulla on kokemusta niin meidän oman ainejärjestömme hallituksesta kuin Talentia Pohjois-Savonkin hallituksesta, jossa vaikutan vielä vuoden verran. Ihmisenä olen myös sellainen, joka ei hönsyile ja hypi seinille, vaan olen vannoutunut jalat maassa oleva realisti. Välitän lisäksi oikeasti siitä, että meidän opiskelijoilla olisi mahdollisimman hyvä olla ja opiskella. Tällä haluaisin korostaa sitä, että meillä Sociuksessa jäsenemme ovat kaikki yhdenvertaisia, sillä siihenhän meidän koko olemassa olomme perustuu: toveruuteen. 

Vaikka olen tämän kuluneen vuoden aikana oppinut niin itsestäni kuin hallitustyöskentelystä ylipäänsä, on minulle jäänyt hirvittävä nälkä päästä kehittämään itseäni ja ainejärjestöämme entisestään. Tavoitteena onkin jatkaa siitä, mihin tähän asti ollaan päästy: hyvään laitoksen ja ainejärjestön väliseen yhteistyöhön, unohtamatta toverillista toimintaa muiden ainejärjestöjen kanssa. Tämän lisäksi haluan lisätä edelleen hallituksen läpinäkyvyyttä etenkin edunvalvonnan osalta.

Tänäkään vuonna en lupaile kuuta taivaalta, mutta minusta saatte varmasti motivaatiota puhkuvan puheenjohtajakokelaan. :) 

 

Mikäli tämä jättää vielä aukkoja siihen kuka olen ja miksi minut puheenjohtajaksi pitäisi valita, niin tule syyskokoukseen kuulemaan minusta ja ajatuksistani lisää!

Hakemukset muihin hallituspesteihin

Jenni Hiltunen

Heippazlullaa toverit!IMG_20180912_093553.jpg

Minä olen Jenni, hädin tuskin 25 vuotta vanha jyyrä-to-be sosiaalityön kolmoskurssilta. Tällä hetkellä puuhastelen hallituksessa sihteerin hommissa. Sen lisäksi olen myös ISYY:n edustajistossa varajäsenenä. Vuosi sitten olin myös vertaistuutorina. Kokemusta yliopistohääräilystä on siis kertynyt ihan mukavasti. Lukioaikoina olin sekä kotikuntani nuorisovaltuustossa että opiskelijakuntani hallituksessa. Oon aika noheva typykkä!

Tavoittelen tulevalla hallituskaudella (mikäli sillä vielä toimin) läpinäkyvyyttä hallituksen toiminnassa sekä jäsenistön osallisuutta päätöksenteossa. Meillä on hieno tapahtumatoimikunta, jota voisi mielestäni hyödyntää enemmän. Samoin sosiaalityön työelämätoimikunnan toimintaa tulisi kehittää. Lisäksi haluan edistää hyvinvointia, yhteisöllisyyttä sekä hyvää mieltä minulle rakkaaksi muodostuneessa ainejärjestössämme – tähän tärkeimpiä keinoja ovat dialogi ja viestintä.

Minulla on tarjottavana Sociukselle luovuutta, yhteistyötaitoja sekä huumorhuumoria, kjeh kjeh.

Topics
Ei aiheita.
Related Posts

Ladataan keskustelua